Jump to content
  Echipa Euro-Games Romania va ureaza bun venit!

Tzy

Founders
 • Content Count

  23
 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tzy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ca cererea ta sa fie luata in considerare trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: -Dovada sa fie clara, chiar daca este poza sau video si este OBLIGATORIE -Motivul sa fie clar si intemeiat In caz ca nu se va respecta modelul si nu se vor respecta cerintele de mai sus cererea va fi inchisa. Model Reclamatii Staff/Player Nick: Nick-ul celui reclamat: Dovada: Motiv: Nick: Nick-ul celui reclamat: Dovada: Motiv:
 2. Cerințe: Pentru ca cerere să fie luată în considerare trebuie să aveţi în vedere urmatorii paşi: Orice topic trebuie să aibă numele de genul "Cerere grad - nume", altfel cererea nu se ia în considerare. În topic au voie să posteze doar cel care doreste gradul şi membrii care deţin acces pe serverul de teamspeak.(Restul care sunt în plus vor fii sancționați) Orice membru din staff care dă o părere doar să fie acolo, o să fie sancționat drastic. Dacă ai primit un răspuns la o cerere, trebuie să aștepți 14 zile să poți face alta. Cereri de up nu se acordă prin cerere, acestea se acordă pe teamspeak după merit ! (Nu veniți să stresați omul cu en mesaje ) Model aplicație grad: Numele tău: Cu ce ai ajutat serverul?: Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte: UniqueID: Ce vărstă ai? : Gradul dorit(Si de ce ?): Numele tău: Cu ce ai ajutat serverul?: Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte: UniqueID: Ce vărstă ai? : Gradul dorit(Si de ce ?):
 3. !! ATENTIE !!! Cererile care nu respecta modelul vor fi inchise ! Model cerere canal Nume TS3 : Nume Canal : Nume TS3 : Nume Canal : Cerinte / Criterii : *** Daca in decursul a 3 zile consecutive, canalul este gol, o sa fie sters. *** Pentru ca cererea sa fie acceptata, trebuie ca acel user sa mai aduca minimc 4 useri noi.
 4. ATENTIE !!! Cerererile care nu respecta modelul vor fi inchise ! Model postare : Nume : UniqueID : IP : Dovada : Nume : UniqueID : IP : Dovada
 5. Regulament general Orice actiune de defaimare a membrilor staff-ului duce la banare de la 24 de ore pana la ban permanent Reclama in: nume, descriptie, avatar, chat, canal sau descrierea canalului duce la banare permanenta a userului; Discutiile care duc la atacuri la persoana, jigniri, conflicte vor fi sanctionate de catre administratia serverului; In cazul in care cineva va sicaneaza fara motiv, incercati sa evitati discutiile aprinse adaugand respectiva persoana la blocked; Evitati sa deranjati userii de pe un canal mutandu-va in mod repetat pe acel canal, punand muzica, tipand sau orice actiune considerati voi distractiva, dar care deranjeaza toti userii de pe respectivul canal; Pe server aveti voie maxim 4 iconite , inclus si gradul daca aveti : Regulament canale permanente La crearea unui Canal Permanent, un singur "Channel Admin" va fi oferit de catre cel care a fost creat Channel admin se poate da mai departe, insa pe propria raspundere, administratia serverului nu raspunde de numarul mare de accese pe un anumit canal; Orice cerere venita din partea unui Channel admin este tratata ca si cum respectivul este detinatorul canalului; Numele canalului nu trebuie sa contina mai putin de 3 caractere; Se accepta maxim 2 Sub-canale; Alte Informatii În ceea ce priveşte ideea de "PRIVAT". Canalul privat este acela ce este protejat de către o PAROLA, astfel nici un utilizator de pe server-ul nu poate intra fără parola respectivă Conversaţie PRIVATĂ. Poke-ul este de asemenea si el încadrat în categoria PRIVAT. Pe scurt, orice nu este vizibil de catre 'oricine' este 'PRIVAT'. In cazul in care cineva va muta o persoana de pe un canal public, pe unul privat, si la putin timp va fi injurat/insultat si acest lucru va fi dovedit prin Screenshoturi/Conversatii sau confirmare vocala de catre faptas, atunci canalului cu pricina se va aplica regulamentul de "Canal Public". Orice modificare în prezentul regulament nu va fi anunţată , din această pricină recomandam recitirea lui macar 1 data pe saptamană . Ulterior în cazul în care regula nouă implementată/modificată afecteaza si utilizatorii server-ului deTeamSpeak, veti suporta consecintele.
 6. Pentru o mai bună desfăşurare a unei tranzactii vă rugăm să folosiţi următorul model impus de către administraţie. Model postare schimburi: -Produs oferit: -Detali produs -Preț: -Produsul dorit: -Detalii produs: -Contact: -Imagini: -Produs oferit: -Detali produs -Preț: -Produsul dorit: -Detalii produs: -Contact: -Imagini:
 7. Pentru o mai bună desfăşurare a unei tranzactii , vă rugăm să folosiţi următorul model impus de către administraţie . Model postare cumpărare: -Nume Produs: -Modul de plată (Paypal, SMS, transfer bancar): -Sumă (preţul maxim cu care doriţi să achiziţionaţi produsul): -Nume Produs: -Modul de plată (Paypal, SMS, transfer bancar): -Sumă (preţul maxim cu care doriţi să achiziţionaţi produsul):
 8. Pentru o mai bună desfăşurare a unei tranzactii vă rugăm să folosiţi următorul model impus de către administraţie. - Model postare [Vanzari] Modalitate de contact (Y!m / Skype): Produs(e) scoase la vânzare: Preţul produsului(elor) Poze produs(e): Metodă de plată: Alte specificaţii: -Modalitate de contact (Y!m / Skype): -Produs(e) scoase la vânzare: -Preţul produsului(elor) -Poze produs(e): -Metodă de plată: -Alte specificaţii:
 9. Tzy

  Concurs Frag-Time

  Staff-ul serverului CS.EuRo-GameS.RO, organizeaza in fiecare luni, incepand cu ora 21:00, concursul FRAG-TIME. Detalii : Harta : de_dust2 Concursul se va organiza in fiecare : Luni Ora : 21:00 Este premiat jucatorul cu cele mai multe fraguri dupa expirarea timpului regulamentar al hartii. Conditii: Sa fie intrat sau sa intre pe Team Speak pe canalul CS.EuRo-GameS.RO Premii : V.I.P - 7 zile
 10. Tzy

  Concurs Awp-Time

  Staff-ul serverului CS.EuRo-Games.RO , organizeaza in fiecare miercuri, incepand cu ora 21:00, concursul AWP-TIME. Detalii : Harta : awp_garden Concursul se va organiza in fiecare : Miercuri Ora : 21:00 Este premiat jucatorul cu cele mai multe fraguri dupa expirarea timpului regulamentar al hartii. Conditii: Sa fie intrat sau sa intre pe Team Speack pe Canalul CS.EuRo-Games.RO Premii : V.I.P - 7 zile
 11. Staff-ul serverului CS.EuRo-GameS.Ro , organizeaza in fiecare vineri, incepand cu ora 21:00, concursul KNIFE-TIME. Detalii : Harta : 35hp_3 Concursul se va organiza in fiecare : Vineri Ora : 21:00 Este premiat jucatorul cu cele mai multe fraguri dupa expirarea timpului regulamentar al hartii. Conditii: Sa fie intrat sau sa intre pe Team Speack pe Canalul CS.EuRo-GameS.RO Premii : V.I.P - 7 zile
 12. Tzy

  PROPUNERE HARTI

  Aici asteptam propunerile dumneavoastra cu privire la harti noi,pe care le vreti pe server.(eventual,un link de download) P.S:Inainte de a face propunerea,va rog,sa consultati lista cu hartile serverului de AICI
 13. - Nume: -Data & Ora: -Numele admin-ului reclamat: - Motiv: - Dovada: -Alte Precizari: - Nume: -Data & Ora: -Numele admin-ului reclamat: - Motiv: - Dovada: -Alte Precizari:
 14. Titlu ->>>> [Cerere Nume Rezervat] - Nume Nume CS: Detii Steam?: Cate ore ai pe server?(LINK) - Minim 5 ore pentru cei fara Steam - Gratuit pentru cei cu Steam Nume CS: Detii Steam?: Cate ore ai pe server?(LINK)

Board Life Status


Board startup date: May 22, 2020 19:50:57

© ECHIPA EURO-GAMES ROMANIADesgined by drgnn. for EUROGAMES.RO

Powered by Invision Community

×
×
 • Create New...